Alla inlägg den 7 augusti 2008

Av Maria Fogmar - 7 augusti 2008 23:43

Äntligen!!
En dag till sen har jag semester!! Så skönt :)
Ska va ledig en vecka, sen jobbar jag en vecka igen och sen ledig två veckor till :)
Blev en sen semester i år, men men bättre sent än aldrig :)

Tänkte försöka hinna med en hel del, så som att högtryckstvätta stallet.
Börjar bli dags så att jag kan "höstbädda" med nytt och rent.
Tänkte också rida Snappie, han har ju vilat sen början på juni så det kan ju bli spännande, smile.. Så om jag inte bloggar nåt på några veckor så är det för att ligger jag i gipsvagga på sjukhuset :S

Ska göra några utflykter med Simba också, mina vänner tycker det är dags att åka runt och "visa upp" honom. :) kanske tar en sväng till uppsala och gör "hundtricket", måste ju bara funka med en sån oemotståndlig liten nallebjörn, skratt!
Eller liten o liten..... väger honom varje vecka och för anteckningar... från 13 kilo när jag köpte honom till ännu mer kramvänliga 20 kilo!! En stadig kurva upp mot dom slutliga ca 60 kilo!
Tänkte försöka hinna med och följa med Malin när hon åker till ridhuset så jag kan träna lite "utställningsmanövrar" med honom :)
Vi övar för fullt med vardagliga bestyr, så som att vara ensam korta perioder.
Det går jättebra, slutar aldrig att imponeras av hans temprament.
Igår va t.ex hovslagaren ut och skulle sko Snappie, då låg Simba i boxen bredvid och sov trots buller o bång! Ja, varför hetsa upp sig över struntsaker, skratt.
Hovslagaren va mäkta imponerad, inte ett ljud gav han ifrån sig.

Nu när jag har jobbat kväll så har Simba varit hemma i hundgården tillsammans med Alli, sen vid ca åtta så har min morbror eller hans fru tagit in honom till mig så har han varit själv tills jag kommer hem 21.30 Då ligger han alltid i hallen och sover som en stock, så himla duktig!


Nej... kanske dags att sova.. börjar jobba 5.45 imorrn, vore ju dumt att försova sig sista dan innan semestern :)

Sov gott!!

Ovido - Quiz & Flashcards